• Bel voor een afspraak: 0228-522534

Professionele
schoonheidsbehandelingen
in een persoonlijke en vriendelijke sfeerdermapen

Dermapen

Ten opzichte van bestaande micro needling therapie is de dermapen effectiever, maar ook veiliger.

Naarmate de huid ouder wordt produceert deze minder collageen. Daardoor verliest de huid zijn span- en trekkracht en wordt deze slapper. Tevens vertraagt de celdeling, waardoor de conditie van …


gezichtsverzorging-1

Gezichtsbehandelingen

Goed voelen en er goed uitzien zijn met elkaar verbonden. Een huid die in balans is, straalt dit ook uit. Voorafgaand aan de schoonheidsbehandeling doen wij een intake met u, die inzicht geeft in wat u zelf graag verbeterd zou willen zien.


kunstnagels

Gellak

Heeft u mooie lange nagels, maar moeite om uw nagels lang en sterk te houden? Dan kunt u doormiddel van gellak uw nagels verstevigen.


lichaamsverzorging

Lichaamsverzorging

Een lichaamsbehandeling is een heerlijke manier om lichaam en geest volledig te laten ontspannen. Het heeft een weldadige,verfrissende uitwerking, zowel fysiek en psychisch.


make-up

Make-up

Het is bij Beauty Planet mogelijk om een bruidsmake-up te laten doen. Voorafgaand komt u voor een proefmake-up, hier worden de kleuren met u doorgenomen en wordt de make-up aangebracht zoals op de trouwdag. Bij de bruidsmake-up zit een ampul inbegrepen dat ervoor zorgt dat de make-up langer blijft zitten. …


microdermabrasie

Microdermabrasie

Behandelingen met microdermabrasie zijn huidverbeterende behandelingen. Het bestrijd succesvol de zichtbare tekenen van huidveroudering en gaat ook vroegtijdig de oorzaken van het verouderingsproces tegen en helpt om het huideigen afweersysteem sneller te activeren.


pedicure

Pedicure

Pure verwenning en ontspanning. Ook is het bij ons mogelijk om uw voeten eens lekker onder handen te nemen. De pedicure duurt ongeveer ¾ uur en bestaat uit: nagels knippen, nagelriemen verzorgen, eelt weghalen, een lekkere voetmassage en nagels polijsten.


pmu

Permanente make-up

Iedere vrouw wil graag op ieder moment van de dag er perfect verzorgt uitzien. Met gewone make-up is dit helaas niet altijd mogelijk, doordat gewone make-up aan het einde van de dag vaak vervaagd is. Met permanente make-up worden eyeliners, lipliners en wenkbrauwen aangebracht, welke drie tot vijf jaar …


SA_shakewaaier-slimline

Slimline

Gezond en snel afslanken en afvallen kost vaak veel moeite.

Dit omdat niet iedereen hetzelfde eet en beweegschema kan volgen. Beauty Planet kan jou hierbij helpen met ons fantastische slimline apparaat en begeleiding in een op maat gemaakt voedingsadvies.


facelift-Ultra-V-Lift

Facelift zonder snijden

Zie er stralend en jeugdig uit in 1 behandeling.